طرز تهیه استانبولی پلو با سه روش محبوب و فوت و فن های پخت حرفه ای

در این آموزش با طرز تهیه استانبولی خوشمزه و مقوی با سه روش مختلف آشنا خواهید شد که امیدواریم از تهیه این غذای ایرانی در منزل نهایت لذت را ببرید و بتوانید با توجه به روش های ذکر شده استانبولی خوش طعمی را در منزل بپزید.

استانبولی پلوی مخلوطی است که از ترکیب رب با گوشت و سیب زمینی و لوبیا سبز و … پخته می شود و شما می توانید برای طرز تهیه استانبولی روشی را انتخاب کنید که با ذائقه تان بیشتر جور در می آید.

طرز تهیه استانبولی با ۳ روش مختلف در منزل

روش پخت استانبولی در مناطق مختلف و حتی خانواده های مختلف، متفاوت می باشد و بهتر است شما از روشی را برای پخت این غذای ایرانی استفاده کنید که لذیذ و خوشمزه تر شود. در مطالب قبلی با دستور تهیه لوبیا پلو و دستور تهیه عدس پلو و دستور تهیه مرصع پلو آشنا شدید در ادامه با طرز تهیه استانبولی در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی خواهیم بود.

طرز تهیه استانبولی

 


آشپزی تهیه ,استانبولی ,منزل ,خوشمزه ,ایرانی ,تهیه استانبولی ,پلو و دستور تهیه ,غذای ایرانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اجناس فوق العاده علمی mizkade امیرعلی سرشار ilmusicli فعال در زمینه خرما معرفی جاذبه های گردشگری ایران و جهان , اطلاعات گردشگری دانلود آگهی ترحیم لایه باز