بهترین طرز تهیه رب گوجه در خانه با دستور مادربزرگ‌ها بدون کپک و تیره شدن

بهترین طرز تهیه رب گوجه در خانه با دستور مادربزرگ‌ها بدون کپک و تیره شدن

 

از قدیم در ایران رسم بر این بوده که در فصل تابستان به خاطر فراوانی گوجه فرنگی بساط درست کردن رب گوجه در حیاط و روی پشت بام خانه‌ها بر پا شود. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخچه درست کردن رب گوجه به عنوان یکی از پرکاربردترین چاشنی‌های غذایی برای اولین بار به کشور ایتالیا برمی‌گردد. ایتالیایی‌ها برای پخت بهتر پاستا و اسپاگتی باید پوست گوجه را می‌گرفتند و آن را پوره می‌کردند. ابتدا در سیسیل و سپس در سایر شهرهای ایتالیا کارخانه‌ها و البته به صورت خانگی در منزل تولید رب گوجه فرنگی آغاز شد. جالب است بدانید ایتالیایی‌ها به رب گوجه فرنگی روغن زیتون بکر و سرکه هم اضافه می‌کنند که مانع از کپک زدن رب می‌شود. طرز تهیه رب‌ گوجه‌ در خانه را در مجله کوروش بخوانید.

 


آشپزی گوجه ,فرنگی ,تهیه ,گوجه فرنگی ,درست کردن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

WordBook powera1 ویرایش pes دانلود فیلم و سریال جدید جراحی بینی ، جراحی سینه، جراحي زيبايي ، جراحي شکم ، جراحی زنان، جراحی پلک، جراحی صورت، جراحی فک، جراحی گوش فیلم حمایت از کالای ایرانی ایسو ابومنزوی مقاله فلزیاب