طرز تهیه استانبولی پلو با سه روش محبوب و فوت و فن های پخت حرفه ای

در این آموزش با طرز تهیه استانبولی خوشمزه و مقوی با سه روش مختلف آشنا خواهید شد که امیدواریم از تهیه این غذای ایرانی در منزل نهایت لذت را ببرید و بتوانید با توجه به روش های ذکر شده استانبولی خوش طعمی را در منزل بپزید.

استانبولی پلوی مخلوطی است که از ترکیب رب با گوشت و سیب زمینی و لوبیا سبز و … پخته می شود و شما می توانید برای طرز تهیه استانبولی روشی را انتخاب کنید که با ذائقه تان بیشتر جور در می آید.

طرز تهیه استانبولی با ۳ روش مختلف در منزل

روش پخت استانبولی در مناطق مختلف و حتی خانواده های مختلف، متفاوت می باشد و بهتر است شما از روشی را برای پخت این غذای ایرانی استفاده کنید که لذیذ و خوشمزه تر شود. در مطالب قبلی با دستور تهیه لوبیا پلو و دستور تهیه عدس پلو و دستور تهیه مرصع پلو آشنا شدید در ادامه با طرز تهیه استانبولی در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی خواهیم بود.

طرز تهیه استانبولی

 


آشپزی تهیه ,استانبولی ,منزل ,خوشمزه ,ایرانی ,تهیه استانبولی ,پلو و دستور تهیه ,غذای ایرانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برای آقای الف معرفي هتل ها و مراكز اقامتي ايران خبار مهم آپدیت روید پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان دایره هک تاریخ ترور دانلود فایل های کمیاب